Hvem er HOUSE4IT?

 

Hvis du har forventninger om en klassisk IT virksomhed, så gør vi alt for at overraske dig! 

 

Vi er et lille team, som tænker, at den bedste måde at få en god idé på er at få masser af gode idéer, overveje og vurdere dem - og vælge dén, der giver dig som kunde en innovativ, fremtidssikret løsning.

 

HOUSE4IT har været med i mange år og vi ved, at vi kan levere 100% stabile og økonomisk forsvarlige løsninger. Vi samarbejder tæt - både med vores kunder og internt - og du vil opleve, at alle kender alle kunder. Derfor kan vi også supportere hinanden på kryds og tværs - og trække på hinandens spidskompetencer, som selvfølgelig er vidt forskellige og dækker mange forskellige grene inden for IT verdenen.

 

I et samarbejde med os vil du møde:

 

“Du kan næsten ikke undgå at møde mig, hvis du vælger House4it! Mit vigtigste redskab til at planlægge, udvikle og optimere House4it er nemlig at møde alle vores kunder. Hvis vi vil blive ved med at være innovative, levere høj kvalitet og serviceniveau, så er nøglen, at vide, hvad I efterspørger – og som ejer er det min opgave at matche den efterspørgsel. Får jeg chancen er jeg med som rådgiver og sparringspartner, når vi møder nye kunder, når vi knækker udfordringer – og mit telefonnummer er ingen hemmelighed … du ringer bare!”
Henrik Thune
Direktør og ejer
T: +45 21 68 48 24
”Egentlig er min vigtigste opgave, at skabe basis for, at du anbefaler os til andre … for det gør du kun, hvis du er 100% tilfreds. Inviterer du mig indenfor i din IT verden, så åbner jeg til gengæld dørene til House4it for dig – og giver dig en uforpligtende vinkel på potentialet i et samarbejde. Om det er stort og omfattende eller isoleret og begrænset er ikke afgørende! Jeg følger begge dele helt til dørs – og min hverdag er fyldt med en konstruktiv dialog med virksomheder i alle størrelser og på alle niveauer. Jeg har en sund praktisk og teknisk tilgang til IT og taler et IT-sprog, der er til at forstå … så mon ikke vi sammen kan gøre IT enkelt?”
Jesper Jørgensen
Account Manager
T: +45 26 32 20 73
”At drible både hverdagens supportopgaver og dine projekter effektivt i mål, står hver morgen øverst på min to-do-liste. Det gør jeg med et godt overblik over husets kalendere og 100% forståelse for, hvor vigtig velfungerende IT er i din hverdag. Jeg er først på telefonen – og med en baggrund som datamatiker og erfaring fra begge sider af skrivebordet, kan jeg hjælpe dig med rigtig mange af dine hverdagsudfordringer. Samtidig vil du også møde mig som tovholder på dine projekter – og den der sikrer, at vi hverken går på kompromis med kvalitet, fremdrift eller deadlines. Min indre IT nørd bobler stadig efter mange år i branchen, jeg er stadig lige nysgerrig på potentialet i driftsikre, fremsynede løsninger – og som tidligere programmør, servicetekniker og ansvarlig for hosting og outsourcing i vidt forskellige brancher, forstår jeg også hvad der skal til, for at vi i fællesskab sikrer flow og fornuft i dine IT-beslutninger og udfordringer.”
Henrik Sandholm
Service Delivery Manager
T: T: +45 70 21 47 00
“Har du en IT-udfordring, så kast den i hænderne på mig! Jeg er lidt af en nørd, der elsker at knække komplekse problemstillinger - og så er jeg husets tovholder, involveret i så mange kundeopgaver som overhovedet muligt. Indsigten i det interne samarbejde giver ikke bare overblik, det spreder også kompetencer og godt humør. Jeg har været med siden 2004 – så er jeg også “den gamle” - og har stadig min første mail: Der har været mange vilde opgaver undervejs … de tæller godt på erfaringskontoen”
Michael Binger
Systemkonsulent
T: +45 70 21 47 00
“Jeg er ikke en del af det faste team her hos House4it - men logger som ekstern regnskabsassistent ind i husets eget WinKompas hver tirsdag og tager mig af bogføring, ind- og udbetalinger. Hvis du har lidt tålmodighed, er du velkommen til at maile mig på min direkte mailadresse. Der kan gå op til en uge, inden jeg vender tilbage, så når det haster, så brug bogholderi@house4it.com, som tjekkes løbende. For mig er tirsdag House4it-dag … og da tager jeg fat i stort og småt.”
Jette Aamand
Økonomi- og regnskabsassistent
T: +45 29 70 58 47