Få overblik over IT driften

 

Hos HOUSE4IT er overskriften ”value for money” … vel vidende, at vi har kolleger, der er langt dyrere end os - og andre, der kan tilbyde dig virkelig billige IT løsninger. I en ugennemsigtig branche gør vi os umage for at give dig overblik over både investeringer og drift.

 

Skal du investere?

 

Hvis du skal investere i et nyt IT set-up eller overvejer nye hosting-løsninger eller outsourcing, vil et prisoverslag tage udgangspunkt i dine krav og specifikationer kombineret med en kreativ sparring.  

 

Handler det om driften?

 

I hverdagen, hvor det konstante overblik over driftsomkostningerne er i fokus, er en driftsaftale en god økonomisk rigtig løsning. Driftsaftalen minimerer risikoen for uforudsete IT udgifter og giver dig:

  • Løbende servervedligeholdelse
  • Automatisk tilgang til de nyeste opdateringer
  • Overvågning og effektiv fejlretning
  • Adgang til professionelle kompetencer og specialiseret support
  • Systematisk backup og komplet restore, hvis uheldet er ude
  • Højt sikkerhedsniveau via House4it’s sikrede hostingcentre

 

Supplerer du den med et klippekort, der kan bruges ad-hoc, opnår du en fleksibilitet, der sparer tid i hverdagen og betyder, at den interne IT-afdeling kan holdes på et minimum.

 

 

 

 

Er en Support- & serviceaftale den rigtige løsning?

 

Vælger du en support- & serviceaftale giver du alle virksomhedens muligheden for frit at kontakte vores supportafdeling - og får samtidig vores garanti for altid at få en tilbagemelding inden for 8 arbejdstimer. 

 

Support- og serviceaftalen har to facetter:

 

Dels overvåger vi jeres server 24 timer i døgnet alle årets 365 dage. Vi sikkerhedsopdaterer, vedligeholder og opdaterer software - og holder styr på antivirusprogrammer, drivere og firmware. Vi sikrer, at det virker - og at I ikke længere sidder med outdatede versioner, dårlig samvittighed og unødvendige ricisi.

 

Derudover åbner vi frit for supporttelefonen og -mailen for alle brugere og hjælper, når tingene driller. Supporten betyder med andre ord, at I kan droppe unødvendig, tidskrævende problemløsning - og i stedet taste i vores telefonnummer eller sende os en mail. Så klarer vi udfordringerne, mens I koncentrerer jer om dagens opgaver og virksomhedens kunder. Core business.

 

Supporten, som både er remote og onsite, ligger naturligt inden for normal arbejdstid, mens vedligeholdelsesopgaverne så vidt det er muligt, placeres uden for arbejdstid, så vi ikke forstyrrer.

 

Vi synes, at der er mange gode ting at sige om support- og serviceaftalen - og vi kan se, at den skaber ro, flexibilitet og økonomisk overblik hos vores kunder . Er du nysgerrig, så  lad os gennemgå potentialet i en aftale set fra din virksomheds vinkel ...

 

Giver klippekortet den fleksibilitet, du har brug for? 

 

Klippekortet er en praktisk måde at indgå et fast men fleksibelt supportsamarbejde på – og prisen afspejler, at vi ønsker at være din udvidede IT-afdeling. Tæt på og med en viden og indsigt, der næsten gør os til kolleger.

 

Udgangspunktet er standardprogrammer, løsningerne er individuelle … kontakt os og få et bud på økonomien i den optimale IT løsning hos dig.