Office 365 ændrer din hverdag …

 

Fleksibilitet bliver i højere og højrere grad en eftertragtet “vare” i moderne virksomhedsdrift: Vi arbejder på kontoret, hjemme, fra hoteller, online, offline, på PC’er, Mac’s, smartphones … og det kræver nytænkning af vores IT struktur. Den nytænkning hjælper Office 365 rigtig godt på vej!

 

Office 365 er en up-to-date Exchange-løsning kombineret med den velkendte Office-pakke, som bl.a. giver dine brugere: 

  • Professionel mail via Outlook med 50GB postkasser, delte kalendere, altid opdateret spam- og malwarebeskyttelse
  • Faciliteter til online møder for op til 250 deltagere med skærmdeling, lyd, video, virtuelle whiteboards, etc.
  • Chatfunktioner og private sociale netværk til styrkelse af samarbejdet mellem teams
  • Word, Excel, PowerPoint, etc. i de nyeste versioner 
  • Online dokumentlagring og adgang til de mest opdaterede dokumenter - uden at gå på kompromis med sikkerheden

Den helt nye tilgang til virksomhedens IT er mulig, fordi Office 365 er en cloud-service, som konstant opdateres og optimeres af et stort, professionelt Microsoft-team. Når du har købt licensen, kan du nytænke de interne ressoucer - både med hensyn til  fleksibilitet i hverdagen og med hensyn til økonomisk fleksibilitet i din IT drift, fordi du undgår:

  • Store opstartsinvesteringer i software - software er nu driftsomkostninger og ikke startomkostninger
  • At købe licenser du ikke har brug for – mens du omvendt hurtigt kan skalering op med en ekstra licens, når virksomheden vokser
  • Ufleksible licenser, da licenserne er brugerbaserede og kan af den enkelte bruger  anvendes på op til 5 stationære og 5 mobile enheder

- men til gengæld får en enklere IT-administration i en økonomisk, garanteret serviceaftale - med tilgang til teknisk support. 

 

Der er rigtig mange muligheder i Office 365 … også flere detaljer end vi synes, vi skal liste her. Lad os hellere mødes til en præsentation og gennemgang med udgangspunkt i hverdagen i din virksomhed.