Vi leverer også din 100% stabile fiberforbindelse

 

Fiber og HOUSE4IT er svaret, når spørgsmålet går på sikker og stabilt internet. For selvom der er mange udbydere, som i bund og grund har præcis de samme parametre at arbejde med, så kan vi hos HOUSE4IT give dig klare fordele, hvis du vælger os som leverandør af din fiberløsning.

 

Her kan du nemlig samle ’det hele’, lade fiberløsningen være en integreret del af din serviceaftale og lade os sikre, at du altid er up-to-date på den nyeste teknologi, lynhurtigt og stabilt internet og højeste up- og download hastigheder til attraktive priser.

 

Med andre ord: Når du samler alle dine løsninger hos os, så har vi det fulde overblik – og du kan have store forventninger til lynhurtigt internet med en oppetid på +99.99%.

 

Vi forstår nemlig den helt afgørende rolle, effektivt internet spiller i hverdagen. Derfor samarbejder vi udelukkende med markedets førende leverandører, som alle demonstrerer stabilitet, høj oppetid og sikkerhed. Vi vælger i forbindelse med hver enkelt af vores kunder den optimale leverandør, primært med afsæt i geografi og lokale erfaringer – og når den optimale løsning er på plads, sikrer vi dig og din virksomhed den korteste vej til kompetent og nærværende support.

 

Du undgår de lange support-køer på telefonen – og at blive kastet rundt mellem fiberudbyderen, IT- og telefoniudbyderen og eventuelt andre samarbejdspartnere.

 

I stedet ringer du til os – og tager vi det samlede ansvaret for hurtig support og lige så hurtig håndtering af dine udfordringer. Samlet. Vi har overblikket over eventuelle driftsforstyrrelser som er ude af vores hænder – og du har kun én kontaktflade.

 

Fiber er en opgradering af tidligere internetløsninger. Ny teknologi, der gør en forskel i et moderne, fremtidsorienteret virksomhedsset-up. Vil du have vores bud på en skarp fiberløsning, så kontakt os for et uforpligtende møde. Vi kan guide dig til en effektiv løsninger, der afspejles på din bundlinje.